huren

zou moeten huren De langste manier om te verhuizen is via makelaars. We hebben gekeken naar een huis waarvan we verwachten dat westerlingen betalen en alle vergoedingen en uitgaven dekken; De voorwaarden zijn duidelijk, dus we verwachten dat er een vergoeding zal zijn. In dit geval noemde de makelaar een topprijs van $ 150.000 en had hij duidelijk redenen voor beschuldigingen. We hebben toen met de makelaar gesproken en hij zei dat de vergoeding niet hoger zou mogen zijn dan $ 100.000.

Vergoeding is maximaal! We dachten dat we zouden zien wat we konden doen om het huis te redden. De makelaar had een ander plan om samen te werken met de eigenaar. Ze betalen een vergoeding om al het meubilair te vernietigen, komen dan terug en kiezen iemand om het huis als huurder te gebruiken.

Het nieuwe plan is voor ons logisch en de eigenaar stemt ermee in om als huurder in het huis te blijven. De kosten zijn bescheiden, ik zou verwachten dat er kosten voortvloeien uit een typische verhuur van het onroerend goed. Het feit dat het pand in tien jaar tijd eindelijk door iemand is overgenomen, maakt ons erg blij. Het idee werkte goed, maar er werd ten minste $ 12.000 uitgegeven aan “vergoedingen” waarvan we dachten dat deze in de huurovereenkomst zouden worden opgenomen.

Dit is slechts een voorbeeld van een voordelige huuroplossing. Er is veel meer online. Dus je besluit te huren en je vindt een huis aan het einde van je blok dat het perfecte stuk grond is om je droomhuis op te bouwen. En op een dag kom je erachter dat de zaak ten onrechte is verworven en naar billijkheid is overgenomen.

Wat zijn nu uw opties? Dat zou veel zin hebben. Ga niet te snel in je denken want het feit dat de huurders er zo lang over doen om je te vinden is een grote vergissing.

We willen dat u een ander scenario bedenkt. Geen verstoring van uw levensstijl, maar een verstoring van uw leven, van uw huis. U woont al meer dan 25 jaar in het huis. Je bent vrijwilliger. We worden het nooit moe om dingen te doen. Je bent georganiseerd. Je leven heeft gewone inhoud. Je carrière verloopt goed en je geniet van een prachtig nieuw huis met alle moderne voorzieningen.

De omgeving waarin u leeft, moet echter worden verbeterd. Je woont niet in het appartement in 1999. Je wilt niet dat de kinderen in het weekend langskomen. Wat doe je? U verhoogt de kosten van het bezitten van een eigen huis en het naar elders sturen van uw kinderen. Dat kan er gebeuren als u uw huur Sup huren.

Daarom moet je op lange termijn denken. Begrijp dat niet alle huurwoningen je de luxe bieden om in je eigen huis te wonen. Sommige van deze eigendommen kunnen u een strikt 168-nummer geven om derden ertoe te brengen uw eigendom te verifiëren. Dit betekent dat u zelf aan deze voorwaarden moet voldoen.

Als je het huis niet uit wilt, overweeg dan om je eigen opslagruimte te hebben, zodat alles een vaste plek heeft waar het kan worden achtergelaten. Ruim de rommel op die een obstakel in je leven wordt. Werken aan een ruim leven zal altijd een juiste beslissing zijn. Mijn belofte is om minimaal 5 jaar te blijven. Ik wil een speciale korting voor iedereen die deze vijf redenen met mij deelt. De computerschool en praktisch alles wat in dit artikel is geschreven, is gratis, maar ik heb het voorrecht me daar in te schrijven.