vrouw die een medisch masker in een metro draagt - bewustwordingkleding stockfoto's en -beelden

Weet je waar je je in de buitenlucht op moet kleden – als het geen goedkoop pak is, is het meeste weer voor jou, dus je zult een t-shirt, t-shirt, trui, jassen en truien moeten dragen. Gates hebben bepaalde richtlijnen voor de kleding die je in de stad kunt dragen. Over het algemeen kun je kleding dragen die je al op een bijeenkomst hebt gedragen of die iemand heeft gedragen.

Tip: bereid je voor op het weer. Zwangere vrouwen bij koude temperaturen moeten zich kleden in lagen truien, wol of op zijn minst een pyjama die bij je kleding past. Hoe minder lagen je hebt, hoe beter. En vergeet de muts, sjaal en handschoenen niet.

Slips en sokken moeten ook worden meegenomen. Het is niet leuk om met een zwaar sneeuwmodel naar buiten te gaan, en je weet niet of je het al aan hebt of niet. sneakers zijn oké, maar je zult waarschijnlijk sneeuw aan je voeten hebben en een glijdende reis zal niet werken. En je hebt schoenen nodig in de auto. Er zijn geen noodsituaties waarbij uw auto of de kinderwagen van uw kind tegelijkertijd moeten functioneren.

Ellebogen en knieën worden strakker. Veel automatische deuren en mechanische deuren hebben zeer gevoelige onderdelen. Ze moeten worden bediend met knokkels en een goede grip. Ook kunnen handmatige rolstoeldeuropeners niet worden geblokkeerd door per ongeluk de deurveer te gebruiken.

rolstoelstoelen moeten bewegen als de persoon ze nadert. Dit is om te voorkomen dat u voorover buigt en uw rug bezeert. Ga niet in een rolstoel zitten die u niet wilt verplaatsen.

Rolstoelergometers leggen een kussentje in het kussen en zitten ver boven het schouderniveau van je oksel. Ga dus zeker op een manuele rolstoel die als standaard wordt erkend. Als u in een rolstoel zit, zorg er dan voor dat u de stoel vastzet zodat hij niet omvalt. Een rolstoel op een gladde ondergrond zal helemaal niet comfortabel zijn.

In de zomer is het er onaangenaam warm. Dus als u in de zomer met de auto reist, zorg er dan voor dat u de juiste zonnebrandcrème in uw auto heeft. Je zit de hele tijd in de auto, dus het heeft alleen maar zin om je kind tegen de hitte te beschermen. Vergeet nooit een deken in de auto. Neem er meerdere mee in je luiertas. Het zal je verbazen hoe lang het duurt voordat je dit doorhebt.

Wees zeer voorzichtig met oudere personen. Ze kunnen artritis of andere mobiliteitsproblemen hebben, zoals een carpale tunnel. Als dat het geval is, neem dan iemand mee die hen kan helpen met het op orde krijgen van hun gewrichten en het bewegen in de auto.

Kleine kinderen moeten zonnebrandcrème en insectenwerende middelen hebben. De gemakkelijkste plaats om deze te krijgen is in de auto. Zorg ervoor dat ze niet in de buurt van ramen staan. Zorg er ook voor dat je iets meeneemt om kikkers te vergiftigen tijdens je weekendbezoek.

Zorg ervoor dat je goede kleding hebt en dat je je in laagjes kleedt, vooral als je gaat kamperen. Het ligt verspreid in de tent. Zorg dus dat je voldoende extra kleding meeneemt.

Uitwerpselen ruiken. In tegendeel! Sommige mensen rennen naar het toilet wanneer de geur hun neus bereikt. Zorg dus dat je niet stinkt als je ergens op bezoek bent.

Een slechte geur? Zwarte vliegen en muggen kunnen verdwijnen als ze te ver komen Geuren kunnen een slechte geur zijn als je op de loer ligt van iets dat vliegt.

Kamperen kan een slecht idee zijn. Mensen brengen dode dieren binnen en ze kunnen het vlees eten, dus zorg ervoor dat je het recept meeneemt voor een manier om ze te koken voordat je aankomt.

Vogels kijken kan in de zomer een slecht idee zijn, dus zorg ervoor dat je in het juiste veld bent om ze te zien. Bij vogels kijken is niet altijd de juiste vogel betrokken.

Hier zijn enkele ideeën voor dingen om mee te nemen om de staatsbeurzen te bezoeken in de hoop dat ze je wat leuke souvenirs zullen brengen.