Gratis stockfoto met aan het liegen, actor, actress

Stemacteur zijn is niet gemakkelijk. Het is veeleisend en uitdagend werk. Het vergt vele jaren van oefening en training voordat je in staat bent om in de stem-acteer industrie te stappen. Het wordt alleen als een echte baan beschouwd als je een stem hebt zoals artiesten die hun kunst hebben opgenomen. Het is zeer zeldzaam om als stemartiest te werken als je niet precies de stem hebt zoals yourizons.

Vereisten:

Je hoeft geen speciale opleiding of training te hebben om stemacteur te worden. Je moet gewoon een gezonde stem, adem en een goede verbeelding hebben. Er zijn stemacteerprogramma’s beschikbaar. Voordat je een stemacteur wordt, moet je cursussen in stem volgen en je aanmelden bij programma’s zoals SAG, waarschijnlijk de grootste naam in de stemacteer industrie.

SAG, wat staat voor Screen Arts and Graphic Speech, werd opgericht in Critics Circle in het jaar 1929 om de lat van de kunst en de ethiek van de kunst hoger te leggen. Als je van plan bent om stemacteren als carrière na te streven, is het sterk aan te raden om te luisteren naar de professionals van SAG, vooral de leden zelf, omdat ze je tips, trucs, technieken en achtergrondlessen zullen geven over hoe je een stemacteur wordt en hoe je een goed imago ontwikkelt. Leden: Don Richie,visors van SAG; Michael Userie, writing underscore; plus Plenty andere leden en Don Pablo Canises, de leider van de imitatieve zanggroep Fresco, speelt een belangrijke positie binnen de voice acting gemeenschap. Hij is peetvader van de vocale projectgroep Choir Wise en er zijn vele eerbewijzen en onderscheidingen waar hij preliminaire goedkeuring voor heeft.

infrastructuur:

Stemacteur zijn is deel uitmaken van de elektronische industrie. Je kunt betrokken zijn bij het voorbereiden en opnemen van volledige zinnen, teksten, soundbytes en dialogen voor gebruik in audiovisuele projecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veel verschillende apparatuur die zich bevindt in geluidsstudio’s, theaters, geluidsopnamestudio’s, televisiestudio’s en Internet. De actoren die hieraan meewerken zijn veel verschillende mensen met verschillende talenten en vaardigheden. Het wordt allemaal gedaan met behulp van veel verschillende audio- en videoapparatuur. Een goed idee om hier wat onderzoek naar te doen is om te kijken naar de bronnen die online beschikbaar zijn.

Loonschaal:

De acteurs die deelnamen aan dit project zijn acteurs en actrices. Ze krijgen contracten of performer contracten die het project dat zij zullen deelnemen aan en de contractvoorwaarden te bepalen. Deze acteurs hebben meestal grote hoeveelheden mediawerk gedaan en hun inkomen zal afhangen van hoe goed ze in staat zullen zijn om aan de eisen van het contract te voldoen. Bij dit soort werk zijn de acteurs meestal acteurs en actrices die af en toe een auditieve beschrijving, beweging, dialoog, regie, monoloog, improvisatie, voice overs, beschrijfbare Performances en specialismen opnemen. In sommige van deze gevallen krijgen de acteurs daadwerkelijk belangstelling en stem als onderdeel van hun monoloog. Dit is een talent dat snel wordt geëlimineerd. Andere acteurs hebben echter een opleiding in hun vak en leren hun uitbeeldingen te ondersteunen. Deze acteurs worden zowel acteurs als acteurs die lezen genoemd. Deze personen hebben het talent om op te treden als een verteller, een verhaal te vertellen in de interpretatie van het leven of het beroep van een ander.

Het definiëren van je loopbaan is de beste plaats om te beginnen. Dit kan een definitie inhouden van wat u het beste doet of wat u tot nu toe hebt bereikt. Het is het beste om eerlijk en gedetailleerd te zijn over je precieze verwachtingen. Dit laat ruimte voor onderhandeling over uw salaris en toekomstige aanvullingen op uw inkomen. Wees niet bang om naar documenten te vragen zoals facturen, rekeningen of plannen. Zorg ervoor dat je de details en documenten bij de werkgever achterlaat, vooral om de eerder genoemde redenen.

SalarisAfhankelijk van de ervaring en acteertalent, wordt een gemiddeld salaris van $3.000 of meer geboden voor elk project. Voor doorgewinterde en jonge acteurs die in commercials en variétéshows acteren, liggen de tarieven drastisch hoger.

Stijgingen variërend van $500-$10,000 worden aangeboden voor elk project. Dit zal naar verwachting stijgen naarmate ervaring en exposure toenemen.

ExposureDepending on the exposure, the actor/actress is usually given a fee or is paid the full rate in which the project is completed. De blootstelling wordt meestal direct beïnvloed door het soort project dat werd vergoed. Hoe hoger de exposure, hoe meer geld er gewoonlijk wordt verdiend. Zo werkt het meestal: een theateracteur krijgt $10.000 voor een kleine rol in een show met een groter budget, en $5000 voor een soortgelijke rol in een show met een kleiner budget. Als de acteur/actrice zeer veelzijdig is, dan kan het honorarium in de helft of in jaarlijkse stappen worden uitbetaald.

Het afscheidHet algemene doel van de acteur/actrice is om het gezelschap te verlaten met “iets geweldigs” als hij/zij naar buiten komt dat hij/zij een “geweldige” prestatie heeft geleverd in het zingen/dansen/dansen. Om het gezelschap te verlaten met een “