dancing dj van helsinki pride festival - dj stockfoto's en -beelden

Meestal is het tijdverspilling om te proberen gitaar te spelen als je de muziek niet zacht of helemaal niet kunt horen. Het zou ook een geweldig idee zijn om je voor te bereiden op een evenement of optreden wanneer je de muziek duidelijk kunt horen, maar het is te zacht, waardoor je concentratie wordt verstoord. Een gitaarvolumepedaal is een handige manier om het volume in een gitaarkamer of studio te verhogen. U kunt normale muziek op volume houden in een stille gitaaroefenruimte. Ook maken de pedalen een omgeving comfortabeler voor zowel spelers als luisteraars.

Enkele van de verschillende effecten die kunnen worden gegenereerd, zijn onder meer:

Vervorming / overdrive

Wauw

weerstond vervorming

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets mis is met je gitaar? Zelfs als het slechts een gebroken snaar is of het voelt alsof de geluidskwaliteit niet zo geweldig is, is de waarheid dat je het bijna kunt vergeten. Met een gitaarvolumepedaal is het echter mogelijk om het niveau van onaangenaamheden tijdens het oefenen te verhogen door een andere mix van vervorming/overdrive toe te passen bij verschillende vervalsnelheden.

Het gitaarvolumepedaal helpt ook bij het veranderen van de gitaarklank in een bepaalde mix tijdens live optredens door verschillende fasen van sustain/decay te creëren.

Hoe werkt het? Het is gebaseerd op het omgekeerde amazion-effect van aita, dat in feite een audiosignaal is dat van laag naar hoog gaat en het signaal met een kleine hoeveelheid versterkt. geplaatst tussen de ingang en de uitgang van de versterker, blijft het signaal behouden. Echter, hoe groter de afmeting van de versterker, hoe groter de hoeveelheid versterking.

Dit proces is vergelijkbaar met het proces dat wordt gebruikt bij het doorgeven van een batterij met omgekeerde levensduur, behalve dat in plaats van het batterijpakket dat tussen de twee uiteinden van de pick-up is geplaatst, het signaal van de ingang naar de uitgang behouden blijft. Op deze manier wordt het signaal van de ingang naar de uitgang verbeterd tot een zogenaamd passief elektrisch signaal (piëzo-elektrische versterker) en vervolgens naar de piëzo-elektrische omvormers gestuurd.

Passieve ovens bevatten de stroombron van de versterker direct in het piëzo-elektrische opwekkingsgedeelte. Om een ​​vergelijking te maken tussen de passieve extractor en de piëzo-elektrische pickups, is het alsof we kijken naar de elektrische batterijen van de passieve extractor en de piëzo-elektrische pickups. De piëzo-elektrische pickups verzamelen het zwakke elektrische vermogen dat anders verspild wordt.

Electro Harmonix brengt honderd van deze 100 watt Peterson-boxen op de markt. Deze kit maakt gebruik van de piëzo-elektrische pickups die zijn doorgesneden om een ​​unieke klank te creëren.

Welke apparatuur stelt een Electro-Harmonix gitaarvolumepedaal samen? De EQ-8080 is de output van de EQ-8080. De EQ-808080 maakt gebruik van een fase-array-fasesplitter, een functie die automatisch de richting van de geselecteerde persoon regelt door de EQ-80808080 te passeren. De EQ-8080 heeft ook een attitude-controle, die de mix tussen clean en overdrive mogelijk maakt.

Wrest controle van innerategy, die verschijnt als een "boomph power" van de versterker.