Underground City, Turkey, Underground, Cappadocia

Om uw kinderen eerst te laten wennen aan het gebruik van virtual reality, kan enige geduld nodig zijn. Maar zodra ze hun eerste stappen in deze nieuwe wereld zetten, zullen ze iedereen vertellen wat een geweldige ervaring het is.

Waarom zou je een escaperoom nodig hebben? Wie wil er de kou in zonder een goed pak of warme dekens? Het hebben van een plek waar ze heen kunnen die zowel privé als veilig is, kan hen kennis laten maken met geweldige dingen. Stel je voor dat je tiener alleen een romantisch avondje uit in de stad heeft. Je kunt niet zomaar naar het plaatselijke winkelcentrum gaan en een enkel kledingstuk kopen en haar naar huis sturen. Natuurlijk, het zou snel zijn om gewoon een sexy spijkerbroek of een top met knopen uit je kast te pakken. Maar wat als het een beetje avontuurlijker is dan dat?

Nou, Town-Craft en het aanbevolen bedrijf Vivid Arts hebben hun eigen ervaring gemaakt en een geheel nieuw sociaal netwerk en ervaring gecreëerd. Deze sociale groepssite biedt sociale mogelijkheden zoals het spelen van wedstrijden, een voicechat, profielvideo's, berichten, muziek en nog veel meer. Het stelt u ook in staat om een ​​realtime, virtuele vakantie naar uw eigen vakantiehuis te organiseren.

Wat is er zo geweldig aan deze online escape room-community? U kunt een online profiel maken en meer dan 60.000 mensen van over de hele wereld kunnen uw profiel zien. U kunt zelfs virtuele kamers gebruiken, waar mensen uw profiel in realtime kunnen zien. Je kunt je plek decoreren met je eigen omgeving en het decoreren met je eigen fantasie. U kunt zelfs een virtuele winkel opzetten en virtuele merchandise verkopen op uw persoonlijke website. Deze items kunnen worden gekocht en verkocht door andere mensen met dezelfde interesses.

Het idee moet spannend zijn. Het zorgt ervoor dat je tiener zich thuis niet zo koud en alleen voelt. En als je dit leest, doe je dat al door dit artikel te lezen. Ons doel bij Town-Craft is om uw huis veilig te maken. We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en een positieve gewoonte aanleert om tijd alleen door te brengen. Denk er eens over na, als je ouder wordt, kun je je nog steeds in je eigen huis bevinden, maar dan in het comfort van een 360 graden wereld. Wie zou dat niet leuk vinden? Je moet kunnen genieten van al die virtual reality-avonturen die je midden in het leven van Hollywood plaatsen. Maar dat betekent dat je dapper moet zijn en het zelf moet gebruiken. Hij of zij moet een geweldige tijd hebben zonder zich zorgen te hoeven maken als iemand erin gaat sluipen.

Als je op zoek bent naar een therapeutische manier voor iedereen in je familie om een ​​geweldige tijd te hebben, probeer dan een escape room te bouwen om te zien waar alle hype over gaat. Dit is echt een van de beste manieren om iedereen voor te bereiden om echt iets nieuws te proberen. Voor degenen die mee willen doen, is de aanbevolen tijd om te beginnen direct na het laatste jaar van de universiteit. Of als je een drukke ouder bent, kun je dit thuis beginnen, zodat je kunt zien of het voor jou en je gezin werkt.