Foto Van Mensen Die Handdrukken Doen

Iedereen heeft wel eens een pauze nodig. Het is vooral belangrijk om kunst te waarderen wanneer je werk is geaccepteerd voor wedstrijden of is tentoongesteld in kunsttentoonstellingen. Kunst kan wonderen op je doen en je zult veel meer dankbaarheid voelen.

Hieronder vind je een aantal workshops en cursussen die beschikbaar zijn in de omgeving van Eindhoven.

1. Creatieve intensieve workshop: de creatieve intensieve workshop is ontstaan ​​in het Creativity Institute en is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn om beter te worden in het maken van kunst, omdat iedereen zo getalenteerd is als hij of zij wil zijn. U krijgt een lijst met werken (tekeningen/schilderijen/prenten, aquarellen, houtdraaiwerk, enz.) die u moet invullen. Het is ook essentieel dat u een duidelijk idee heeft van het verwachte resultaat in elk van de vereiste werken. Je workshop is gericht op jou en je vrienden. U moet ook uw voltooide werk posten en uw voltooide werkbladen verwijderen vóór het einde van uw workshop. Omdat het een creatieve workshop is, zullen er veel suggesties zijn, ideeën om nieuwe ideeën op te doen, of een second opinion over de werken die je aan het afmaken bent.

Location:Atelier Gabriele, Jertes van der Werug situated under Vredomeel, 10 ultrasensiedenplats Amsterdam Wedekkoord. 1223vaa. AD rimat Lamothelaan 4 Bloemenplein – Amsterdam

Locatiewijziging:Als je beschikbaar bent om de workshops bij te wonen, maar niet deelneemt aan de verschillende projecten en hun resultaten, laat het de organisatoren dan minstens vier weken voor de workshop weten.

RSVP's: Mocht je niet in staat zijn om deel te nemen aan een van de workshops, zorg er dan voor dat de organisatoren weten dat je aan een van de projecten wilt deelnemen, zodat je reserveert voor de workshop.

Thema: Er zijn veel thema's beschikbaar bij het Creativity Institute. Informeer of de workshop waarin je geïnteresseerd bent geschikt is voor een bepaald thema. De thema's waaraan je kunt deelnemen zijn: Barcelona (Spaanse rust), Stad (Fmented), goud (de dimensie), bloemen (dans), bouwen (telescopen), begin (architectuur), dieren (muzikaal paradijs), hart (emfonie ).

Andere projecten: Als u geïnteresseerd bent in andere projecten, kunt u de organisatoren vragen of u kunt deelnemen. Enkele andere voorgestelde projecten van het Creativity Institute zijn: Wol, Glas, Metaal, Zacht, Papier, Klei, Zijde, Cottages, Jarden en Sorry, en Reizen.

Data: Door het grote aantal projecten varieert de agenda van workshop tot workshop. Hieronder vindt u het workshopschema.

slikset x 2- bijgewerkte voedselbereiding en boodschappenlijst

workshop wol schilderen

cadeautas deel2 (inhoud)

uitdagende projecten

aquarellen

hout draaien

Tekenen en schilderen geschonken boekenpakket x2

manipuleren Speeldeeg (de integriteit van papier is erg belangrijk, anders krijgen de jongeren de glans op het papier en bederft het de voltooide tekening)

Spelen met waterbedden

Een winkelcentrum maken (met eten en andere items)

Kruiswoordraadsels (Spaans en Engels)

passages geschreven in een andere taal

Schone Slaapster

Idgets

Cowboy

In opbouw

Snijplank kunst

druiven- verhuur

Krant en fotoproject

dans

cellofaan

bulletin

etentje

kunstprojecten

kookgerei

kledingkast

fauteuil

psToepassing ondersteuning

dop en vilten boekomslag

gefotografeerde vreugde

lingots

hout branden

voogden

puzzels

Kaartspellen

aankleden

kleed je zoals

Chinese geschiedenis

tapijten

gitaar

poëzie

gargestones

rangetten

Kristallen bol.